Заглавие на темата: Български Фолклор и Традиции :: Здравейте...

Публикувано от tdjekova на 01-11-2007 18:04
#12

Нали така любезно ме посрещнахте и подканихте да се представя - няма как да не го сторя :-) Пък и както обичам да говоря за себе си, може и да съжалите, че изобщо сте повдигнали въпрос за това :lol:

Казвам се Таня и нямам ник, не заради нещо друго, ми все не можех да измисля някой, който да ми харесва. Свикнах да се представям с името си навсякъде.

Обичам много народните танци и всичко свързано с тях, ама най-вече тях. На дърти години /33/ започнах да ходя в Атлетик при Емил Генов да се уча на народни танци. Тогава бях горда, че знам 5 хора, но фасонът ми много бързо се смачка, като видях какво и как другите играят. Но не се отчаях, защото ми харесваше - рипах, подскачах - къде в такт, къде - не, ама много се забавлявах. Народните танци ме спасяваха твърде често от черните мисли и покрай тях намерих много нови приятели и съм изживявала едни от най-веселите и прекрасни мигове досега. И с гордост мога да кажа, че знам около 140 хора в момента - какво ще кажете, а Smile

Попаднах тук чрез horo.bg. Регистрирах се и сега, ако ми кажете откъде мога да се абонирам за вашите новини, би било направо чудесно :-)

Гледам, че останалите тук са писали и за професията си - та да кажа и аз за моята - счетоводител съм, работя си професията, обичам си я, ама много често отивайки на работа си представям, как съм хванала метлата, отворила съм прозорците да се проветри и си почиствам кръчмичката, за да е чисто и приветливо и на хората, които ще дойдат да им бъде приятно и уютно и да не искат да си тръгват... Мечтииии... Ама може като поостарея повечко и не ми се седи в офис, да направя една готина кръчмичка, в която естествено само българска народна музика ще звучи и само български хора и ръченици ще се тропат и ще има три дни пили, яли и се веселили Smile